наша кнопка
|
Деловая литература »•» Менеджмент, управление
Только: на иностранных языках, серийные издания, автор Lipton, Michael
6000 руб
4000 руб
2000 руб
Lillicrap, Dennis; Cousins, John |
Food & Beverage Service |
Серия: 7 2006 г.; Изд-во: Hodder Arnold |
This thoroughly updated new edition of the well-respected textbook is presented in full colour with over 150 new photographs and illustrations. It is the ideal companion for students and practitioners in the foodservice industry. Food and Beverage Serv... |
2000 руб
Kavanaugh, Raphael R.; Ninemeier, Jack D. |
Supervision in the Hospitality Industry |
Серия: 4 2007 г.; Изд-во: Educational Institute |
Help hospitality supervisors hit the ground running with the skills they'll learn in this book. They will be prepared to juggle with expectations of management, guests, employees, and governmental agencies. New case studies help employees practice solv... |
2000 руб
Cousins, John; Foskett, David; Gillespie, Cailein |
Food and Beverage Management |
Серия: 2 2002 г.; Изд-во: Longman (Pearson Education Limited) |
This second edition of the best selling textbook Food and Beverage Management has been updated and revised to take account of current trends within the hospitality industry. In particular the consideration of food and beverage (or foodservice) operatio... |
3000 руб
Schmid, Albert W.A. |
THE HOSPITALITY MANAGER'S GUIDE to Wines, Beers and Spirits |
Серия: 2 2008 г.; Изд-во: Prentice Hall |
This introduction to the history, science and varieties of alcoholic beverages is essential for today’s hospitality manager. Written as a practical guide, this book helps managers understand wines, beers and spirits–from the history of alcoho... |
3000 руб
2000 руб
Walker, John R. |
Introduction to Hospitality |
Серия: 4 2006 г.; Изд-во: Prentice Hall |
Данный учебник естественное продолжение и развитие предыдущей книги Дж. Уокера "Введение в гостеприимство", два издания которой (ЮНИТИ, 1999, 2002) широко востребованы на российском рынке. Основное внимание в учебнике автор уделяет вопросам менеджмента... |
400 руб
Дранкур, М. |
La fin du travail (Конец работы) |
Серия: Collection Pluriel 1984 г.; Изд-во: Hachette |
Время, которое активные люди проводят вне работы, почти вдвое превышает время, которое они тратят на работу. Во всех развитых странах рабочее время сокращается. Двигаясь в этом направлении быстрее, чем наши конкуренты, мы рискуем проиграть экономическу... |
1050 руб
Блом, Р. |
Managers in Russia: Still So Different? (Управление в России: В чем разница?) |
Серия: Aleksanteri Series 2008 г.; Изд-во: Хельсинки: Kikimora Publications |
Книга на английском языке. Редактор Блом Руан.
Говорят, что российскими компаниями управляют олигархи, некоторые из которых являются прямыми наследниками "красных руководителей" советского времени. Даже если это правда, зарождающийся капитализм пов... |
390 руб
White, Mary |
Running a Bed and Breakfast For Dummies |
Серия: For Dummies (Для чайников) 2009 г.; Изд-во: Indiana: Wiley Publishing |
Сфера обслуживания. Гостиничный бизнес.
Offers advice for those interested in starting and operating a successful B&B or inn. Suitable for entrepreneurs and small business owners as well as individuals seeking to semi-retire and earn a living as a B... |
200 руб
Heller, Robert |
Managing teams |
Серия: Essential managers 1998 г.; Изд-во: Dorling Kindersley |
|
|
|